Algemene voorwaarden

Klant is iedere (rechts)persoon die geld betaald voor een dienst van Feel Free & Dance.

Artikel 1: algemeen

Artikel 1.1
Door (aan)betaling voor een workshop, cursus, optreden of les gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder geformuleerd.

Artikel 1.2
Deelnemen aan lessen, workshops, en cursussen van Feel Free & Dance is geheel op eigen risico van de klant. De klant zal voor aanvang van de les, workshop of cursus een verklaring ondertekenen waarin hij/zij aangeeft op de hoogte te zijn van het eigen risico en dit te aanvaarden. Feel Free & Dance is niet aansprakelijk voor letsel/schade van enigerlei aard als gevolg van het volgen van een les, cursus of workshop.

Artikel 1.3
de klant is zelf verantwoordelijk voor de juiste sportkleding. Feel Free & Dance zal de klant van tevoren op de hoogte stellen van de geschikte kleding.

Artikel 1.4
de klant(en) dient (dienen) op de afgesproken tijd omgekleed klaar te zijn. Is dit niet het geval, dan gaat de verloren tijd van de les, workshop of cursus af.

Artikel 1.5
Feel Free & Dance zal er alles aan doen om de afspraken na te komen. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat een afspraak geen doorgang kan vinden, dan zal Feel Free & Dance voor aanvang van de afspraak contact met de klant opnemen. In overleg zal er dan een andere datum voor de afspraak gekozen worden. In geval van annulering van een cursus vanwege te weinig deelnemers vindt restitutie van het reeds betaalde lesgeld plaats. In geval van overmacht situaties zal overleg plaatsvinden over restitutie van (een dele van) het lesgeld. 

Artikel 1.6
Bij het niet nakomen van de algemene voorwaarden kan Feel Free & Dance weigeren diensten te leveren aan de klant.

Artikel 1.7
Feel Free & Dance beschermt uw privacy. Opgegeven persoonsgegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld.

Artikel 1.8
Feel Free & Dance behoudt het recht om een klant(en) te weigeren, of de les/workshop stop te zetten bij ongepast gedrag (dronkenschap, gebrek aan respect voor instructrice, etc.).

Artikel 1.9
De klant stelt de instructrice voor aanvang van de les, workshop of cursus altijd op de hoogte van eventuele blessures, zodat fysieke belasting aangepast kan worden.

Artikel 2 Betaling

Artikel 2.1
De klant is officieel ingeschreven voor de les, workshop of cursus zodra hij/zij het de aankoop van de cursus  en/of na
de online bevestiging van het gekozen abonnement gedaan heeft. Daarmee geeft hij aan weet de algemene voorwaarden doorgenomen te hebben en gaat hiermee akkoord. 

Artikel 2.2
Na inschrijving is de klant verplicht het volledige bedrag voor de les, workshop of cursus te betalen voor aanvang van de eerste les, workshop, of cursus. Het bedrag kan contant voldaan worden of via elektronische betaling. 

Artikel 2.3
Wanneer de klant niet aan de betalingsvoorwaarden heeft voldaan behoudt Feel Free & Dance het recht om de klant dienst te weigeren.

Artikel 2.4
Het betaalde les- en cursusgeld is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden. Er kan uitsluitend voor anderen betaald worden als dit vooraf per email is toegelicht, bijvoorbeeld in geval van een gift.

Artikel 2.5
Na aankoop van een workshop of cursus is annuleren mogelijk tot 1 week voor de gemaakte afspraak. De klant krijgt het betaalde geld tegoed om te gebruiken bij een andere workshop of cursus. Bij annulering tot 2 dagen (48 uur) voor de afspraak is de klant 50% van het overeengekomen bedrag schuldig. Daarna is het volledige lesgeld verschuldigd. Bij ernstige ziekte of blessure is het in overleg mogelijk om de les te verplaatsen, mits hiervoor een bewijs voorgelegd kan worden.

Bij het afsluiten van een abonnement ben je verplicht het maandelijkse bedrag te betalen tot de periode waar u zich voor hebt ingeschreven verstreken is. Vanaf dan gaat uw abonnement over op een abonnement voor onbepaalde tijd en geldt een opzegtermijn van 2 volledige maanden.

Artikel 3 Verzuim

Artikel 3.1
Bij afwezigheid van de klant tijdens de les, cursus of data is Feel Free & Dance niet verplicht gemaakte kosten te vergoeden. Bij eerder stoppen of afwezigheid van één of enkele dagen wordt geen geld terug gestort. Cursussen met vaststaande data kunnen bij ziekte of afwezigheid niet worden ingehaald. Dit geldt bijvoorbeeld voor de beginners A cursus paaldansen en de Exotic Pole cursussen.

Artikel 3.2
Feel Free & Dance stelt het op prijs als de klant eventueel verzuim van tevoren meldt. Er kan overlegd worden voor een passende oplossing.

Artikel 5 Overig

Artikel 5.1
In gevallen, van waarin deze voorwaarden niet voorzien zijn, beslist Feel Free & Dance.