Lapdance: "To my Bed" all levels

Eindelijk is het zover: de workshop lapdance is te boeken. Wil jij een onvergetelijke middag en naar huis gaan met een boost of selfconfidence? Let’s go!

Tijdens deze workshop leer jij een lapdance geven die er professioneel uitziet, maar voor alle levels goed te volgen is. We bouwen naar het naar het lapdance moment toe. We beginnen bij het zelfvertrouwen opbouwen, sensueel bewegen en de choreo zelf oefenen. Pas op het laatst zullen we de lapdance in tweetallen doen. Wij zorgen voor de veilige setting, zoals je die van ons gewend bent!

Kledingadvies: een outfit waar jij lekker in kunt bewegen en je mooi in voelt. Wij dansen tijdens deze workshop met hoge sokken aan, maar de dans kan ook op stiletto heels worden gedanst (geen pleasers).

Datum: 26 maart 2023
Tijd: 15.00 tot 16.30
Vanaf 14.45 inloop met een welkomstdrankje
Kosten: 30 euro per persoon

Iedereen is welkom! We gaan er een feestje van maken!!

Lapdance: "To my Bed" all levels

30
  • 26 maart 2023