Exotic pole/
High heel class

Wordt zelfverzekerder en leer hoe je bewuster wordt van je lichaam. Tijdens deze lessen leer je elegant bewegen op hakken. Je leert mooie vormen te creƫren met je lichaam en je leert technieken zoals schouderstanden en rollen. Er zal dieper ingegaan worden op elke beweging van het lichaam. Je wordt leniger en krachtiger. Na elke les loop jij gegarandeerd vol zelfvertrouwen en met een big smile de dansstudio uit!
Paaldans ervaring is geen vereiste voor deze les. Deze les is geschikt voor iedereen die houdt van dansen en zich graag sexy voelt.

Deze les is tevens een perfecte opwarmer voor je paaldans les.

Wil jij in 10 weken een leuke dansroutine aanleren, waarbij we dansen met de paal? Schrijf je dan nu in voor de 10 weken routine Exotic Pole / High Heel Class en start met circa 6 anderen aan een nieuw avontuur.

wachtlijst exotic pole
Aanmelding:

wachtlijst exotic pole

* indicates required

Intuit Mailchimp