Onze Lessen

Paaldansen

Paaldansen, ook wel paalfitness genoemd, is een erkende sport van fitnesstraining, waarbij kracht, lenigheid, creativiteit en sierlijkheid samenkomen tot een kunstvorm. In paaldansen zitten verschillende aspecten van sporten zoals: turnen, dans en acrobatiek. Paaldansen is een complete work-out voor je lichaam, maar ook een vorm van expressie en stress release…

Exotic Pole / High Heel Class

Wordt zelfverzekerder en leer hoe je bewuster wordt van je lichaam. Tijdens deze lessen leer je elegant bewegen op hakken. Je leert mooie vormen te creƫren met je lichaam en je leert technieken zoals schouderstanden en rollen. Er zal dieper ingegaan worden op elke beweging van het lichaam. Je wordt leniger en krachtiger. Na elke les loop jij gegarandeerd vol zelfvertrouwen en met een big smile de dansstudio uit!