Workshops

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, vrienden/vriendinnen dag of wil je gewoon iets leuks doen op je vrije dag? Dan is dit iets voor jullie! Feel Free & Dance geeft jullie een onvergetelijke dag waar jullie nog lang over na zullen praten.
Tijdens een workshop paaldansen, twerken, dansen op hakken of teasen leer ik jullie de basistechnieken en werken we toe naar een korte dans die we als show opvoeren. Deze mag uiteraard gefilmd worden!
Zin een gezellige dag vol plezier met een drankje en wat lekkers? 

Paaldansen

Heb jij altijd al eens aan een paal willen zwaaien of op de kop willen hangen in een paal? Dan is de workshop paaldansen echt iets voor jou! Tijdens deze workshop laat ik jou kennismaken met het paaldansen. We gaan draaien aan de paal, zitten in de paal, ondersteboven hangen in de paal en we leren een korte routine die we als groepsdans zullen performen. Deze sportieve workshop is geschikt voor iedereen!

Twerken

Twerken is hot! Altijd al eens ongegeneerd met je billen willen schudden? Dan is dit je kans! Tijdens deze workshop maak je kennis met de basistechnieken van het Twerken en werken we toe naar een eind dans waarbij jullie samen een korte groepsdans zullen performen. Deze mag natuurlijk gefilmd worden. Dit wordt gegarandeerd een succes voor een leuke middag, een vrijgezellenfeest, vriendinnen dag, verjaardag of gewoon omdat je zin hebt om lekker te dansen!

Teasen

Vergroot jouw zelfvertrouwen en stap uit je comfort zone. Tijdens deze workshop leer je op een speelse manier hoe je sensueel kunt bewegen. Elk lichaam is prachtig en ik leer je graag mooie vormen creëren met je lichaam, zelfverzekerd lopen, oogcontact maken en uitdagend dansen. Voel je vrouwelijk, sexy en zelfverzekerder worden! We gebruiken geen danspaal in deze les, dus je hebt geen paaldans ervaring nodig. We werken met de vloer, stoelen en elkaar als partner.

Deze workshop is zeer geschikt voor een dagje uit, vrijgezellenfeest, vriendinnen, verjaardag of gewoon omdat je zin hebt om je sexy te voelen!

Chairdance

Tijdens deze workshop leer je hoe je vrouwelijk danst en beweegt, waarbij je een stoel gebruikt als attribuut. Ik leer jullie verschillende danstechnieken en een leuke choreografie met de stoel als middelpunt. Aan het eind van de workshop performen we de geleerde routine en er mag uiteraard gefilmd worden. Natuurlijk erg leuk als vrijgezellenfeest, vriendinnen dag, verjaardagsfeestje of gewoon voor een geweldige ervaring! Deze workshop kan op blote voeten of sneakers worden gedanst, maar wil je wat extra uitdaging en vrouwelijkheid meebrengen? Neem dan je hakken mee!

Burlesque

Wil jij een middag heerlijk dansen en bewegen als een echte showgirl? Dan is deze workshop iets voor jou. Bij deze workshop met als thema “Burlesque” gaan we lekker dansen. Je leert eerst een aantal “Burlesque” moves, zoals de “Showgirl Walk”, “The Shimmy” en “The Grind”. Daarna dansen we een choreo met een hoge showfactor. Aan het eind mag deze uiteraard gefilmd worden. Tijdens deze workshop dragen we handschoentjes die je te leen krijgt in de studio. Maar die zullen niet de hele dans aanblijven…..

Natuurlijk erg leuk als vrijgezellenfeest, vriendinnen dag, verjaardagsfeestje of gewoon voor een geweldige ervaring! Deze workshop kan op blote voeten worden gedanst, maar wil je wat extra uitdaging en vrouwelijkheid meebrengen? Neem dan je hakken mee! Dit wordt gegarandeerd fun!

Deze workshop is zeer geschikt voor een dagje uit, vrijgezellenfeest, vriendinnen, verjaardag of gewoon omdat je zin hebt om je sexy te voelen!

Tijdens deze privéles neemt instructrice Pien jou mee in een helende reis door middel van sensual movement. 

Voor deze privé les kan je kiezen uit vier thema’s:

1.  Zelfbeeld/zelfliefde

2. Uit je hoofd gaan & in je lichaam komen

3.Attitude, jezelf expressie geven

4.Flow, je gevoel in een dans stoppen

We starten met een warming up, waarna we verschillende oefeningen zullen doen om te werken aan een van bovenstaande thema’s. 

Bij zelfbeeld zullen dit oefeningen zijn die zelfliefde stimuleert, denk bijvoorbeeld aan werken mee de spiegel. 

Bij uit je hoofd gaan zal dit juist weer een oefening zijn om meer in contact te komen met je lichaam.

Voor attitude gaan we jouw vuurtje en confidence aanwakkeren zodat je deze naar buiten kan brengen. 

Voor flow leggen we juist de focus op de binnenwereld, zodat je je volledig kan inleven in een dans. 

Elk thema vertegenwoordigt blokkades waar je tegen aan kan lopen tijdens het dansen, met de privé healing les brengen we deze -letterlijk & figuurlijk- in beweging.